Op weg met de herders… een sfeervolle kerstviering

Folsgeare kan terugzien op een sfeervolle kerstviering. Vele mensen waren naar de Laurentius kerk gekomen, waar om 19.00 uur het feest begon met het zingen van een aantal liederen door alle kinderen van de Gearring. Vervolgens werden de aanwezigen in groepjes door Simon en Simon… meegenomen op een tocht door het dorp, op zoek naar het kindje. De route was helemaal prachtig verlicht. Onderweg kwam de groep een engel tegen, een slapende burgemeester, het shanty koor, de herbergier, het korps van Nijland en de sterrenkijkers. Uiteindelijk kwamen alle groepen weer bij elkaar  in de schuur bij Voghelzang, waar een heus kindje met z’n ouders aanwezig was. De viering werd hier afgesloten met het zingen van een lied door de kinderen en een kort optreden van het shanty koor en het korps. De Activiteitencommissie heeft er samen met de Gearrin en vele andere vrijwilligers een mooi gebeuren van gemaakt.

Foto’s:

Schrijf je in om elke week updates te ontvangen.

.