Jeugd Sponsor Munten Poiesz voor Keatsferiening Yn’e Lijte

Keatsferiening Yn’e Lijte vraagt iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Ook dit jaar doet onze vereniging mee met deze actie. We hopen met z’n allen weer veel sponsormunten te gaan sparen. Dit jaar heeft de sponsormunt een blauwe rand. Let Op: Er mogen geen oude munten van vorige jaren in de koker worden gegooid!

De opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie komt ten goede aan de jeugd. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te gaan sparen. Door de munten in de koker te stoppen van onze Keatsferiening Yn’e Lijte, bij Poiesz Supermarkt in Sneek op het Boschplein, helpt u mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van onze vereniging, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz Supermarkten wordt uitgekeerd.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa bij alle Poiesz Supermarkten. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 11 februari t/m 7 april 2019.

In de week van 11 t/m 17 maart kunnen wij extra munten verdienen. Op zaterdag 16 maart mogen wij in de winkel onze vereniging promoten.

Hou ook de facebook pagina van onze vereniging in de gaten. Hier komen verschillende acties op te staan die extra munten opleveren.

Als je niet bij deze Poiesz boodschappen doet maar bijv. in Bolsward, kun je ook de munten meenemen en inleveren bij Tsjerkegreft 23, Botniastrjitte 28 te Nijland of bij Breeuwsma op It Werp in Folsgeare.

Schrijf je in om elke week updates te ontvangen.

.