Zomertennis

Tennis ook iets voor jou?

Omdat we denken dat iedereen, jong en oud, het eens zou moeten proberen,  willen we je als Tennisvereniging ’t Tramhuisje in Nijland een unieke mogelijkheid bieden om tegen een klein bedrag te ervaren of tennis ook iets voor jou is. Daarom kun je éénmalig een zomerproeflidmaatschap aangaan voor de periode 1 mei tot 1 september 2019 voor slechts een bedrag van € 20,-.
Bevalt het je en word je vast lid van onze vereniging, dan tennis je de rest van dit seizoen (tot 1 januari 2020) zelfs gratis!

Heb je nog nooit getennist? Op maandag- en/of woensdagavond vanaf 19:30 uur kan je op onze gravelbanen een balletje slaan onder begeleiding van een ervaren tennisser. Het is zelfs mogelijk om les te krijgen van onze gediplomeerde tennisleraar op donderdagavond. Als je wilt krijg je (tegen een borgsom) een sleutel van het hekwerk en kantine, zodat je op elk gewenst moment de baan op kunt.

Rackets en ballen hoef je niet meteen aan te schaffen. Deze liggen bij de vereniging klaar voor gebruik. Het enige wat nodig is zijn geschikte sportschoenen (met weinig profiel).

Heb jij belangstelling, vragen of wil jij je opgeven? Kom langs op een maandag- of woensdagavond! Je mag je opgave of je vragen mailen naar tramhuisje@gmail.com. We hopen je spoedig op de baan te zien!

Met sportieve groet,

Arnold Burger,
Voorzitter ’t Tramhuisje.


Schrijf je in om elke week updates te ontvangen.

.