Vertrek wijkagent Magda Damstra

Hier een mededeling van uw wijkagent.

Per 1 november 2019 zal ik uw wijkagent niet meer zijn.   Ik heb een andere functie gekregen en ga u vanaf dan verlaten. Ik ben 3 jaar uw wijkagent geweest en ik heb dit met veel plezier gedaan.  Het buitengebied ‘ rondom Sneek ‘  past me als een jas en heb hier ook met veel plezier gewerkt. Ik hoop dat mijn opvolger zich snel gaat melden.

Vanaf 1 november zal Bareld van Rooij tijdelijk waarnemen, dus voor wijkzaken kunt u bij hem terecht.

Als u politie nodig hebt, kunt u altijd 0900-8844 bellen. Mocht het spoed zijn, dan belt u natuurlijk altijd 112.

Mijn motto,  beter één keer teveel gebeld, dan niet of te laat.

Ik wens u allen het allerbeste,

Met vriendelijke groet,

Magda Damstra

Schrijf je in om elke week updates te ontvangen.

.