Onkruidvrij Folsgeare

Help mee ons dorp onkruidvrij te houden! Hoe kunt u daarbij helpen?
 Woensdag 30 oktober a.s. rond 8.00 uur, komt de gemeente de randen van de weg en de parkeervakken van onkruid ontdoen. Gelieve uw auto (of andere obstakels) op het tijdstip van reiniging op uw eigen erf of elders parkeren. De parkeerplaatsen en trottoirranden moeten vrij blijven. Heeft u zelf geen ruimte, overleg dan met anderen in uw straat of u bij hem of haar kunt parkeren.
 Het reinigen met de borstel- en veegwagen duurt op zich niet erg lang. Als u thuis bent kunt u zelf uw auto zodanig verplaatsen, dat de borstelwagen zijn werk kan doen en uw auto niet in de weg staat. Na reiniging kunt u uw auto weer terugzetten.
Resultaat:
 Een nette straat, zonder onkruid.
 Geen gemopper meer!
Wie wil dat nou niet!!
Voor verdere toelichting zie onze website: www.folsgeare.nl Alvast bedankt voor uw medewerking!
Dorpsbelang Folsgeare

Schrijf je in om elke week updates te ontvangen.

.