Oproep

De afgelopen tijd zijn er weer een aantal nieuwe vensters geplaatst op www.dorpscanon.nl. Het is zeer de moeite waard eens een kijkje te nemen

Het volgende venster waar aan gewerkt zal worden is Folsgeare in de Tweede Wereldoorlog. In het jaar van 75 jaar bevrijding bijna een ‘must’. Veel informatie is er niet, maar alles wat bekend en beschikbaar is, zal tot een verhaal worden gebundeld. Vaak zijn er nog verhalen en herinneringen die leven onder de mensen, die kostbare informatie kunnen verschaffen.

Heeft u een verhaal uit de oorlogstijd, of weet u iemand die nog wel iets zou willen en kunnen vertellen, zou u dat dan willen laten weten op dorpsbelangfolsgeare@gmail.com of via telefoon 0515568925. Op deze manier kan Folsgeare in oorlogstijd zo optimaal mogelijk worden beschreven.

Schrijf je in om elke week updates te ontvangen.

.