Jaarvergadering dorpsbelang

Beste dorpsbewoners,

Afgelopen maart moest Dorpsbelang Folsgeare een streep zetten door de jaarvergadering  vanwege de corona crisis.

Het was de bedoeling om deze bijeenkomst in het najaar alsnog te organiseren. Er was al een nieuwe datum gepland, maar gezien de actuele grote toename van het aantal besmettingen heeft Dorpsbelang  besloten dat het beter is deze avond voor onbepaalde tijd uit te stellen. Als vanzelfsprekend worden alle (financiële) verantwoordingen en andere relevante agendapunten, zoals bestuursverkiezing doorgeschoven. 

Heeft u vragen, dan kunt u die mailen naar dorpsbelangfolsgeare@gmail.com

Dorpsbelang Folsgeare,

Bonne van der Valk

Wim Nijman

Martje Grafhorst

Hans Nieuwenhuijsen

Wytske Heida

Schrijf je in om elke week updates te ontvangen.

.