Afscheid

Tijdens de ( digitale) algemene ledenvergadering van Folsgeare op 23 april is afscheid genomen van de  bestuursleden Leentje Witteveen en Bonne van der Valk. Helaas konden beiden door omstandigheden niet aanwezig zijn.

Leentje zat vanaf 2013 als algemeen in het bestuur. Zij heeft zich met allerlei zaken bezig gehouden o.a. woningbouw, groenvoorziening in het dorp en de AED trainingen en had bovendien de nieuwsvoorziening in GaraNijs onder haar hoede.

Leentje heeft kenbaar gemaakt de groenvoorziening te willen blijven doen. Dit resulteert onder meer in fleurige bloembakken in het centrum van het dorp.

Bonne maakte vanaf 2008 deel uit van het bestuur. In 2015 nam hij de voorzittershamer ter hand.

Hij heeft zich vooral laten zien in de planvorming voor bestemmingsplan Hemmen III en bestemmingsplan buitengebied ( bufferzone). Tevens heeft hij zich ingezet voor de woningbouw en daarnaast voor vele andere zaken die op zijn pad kwamen.

Bonne heeft toegezegd verder te willen gaan als lid van de bufferzone werkgroep. Fijn dat hij op die manier bij het dorp betrokken wil blijven.

Bonne spreekt bij het 100 jarig bestaan van dorpsbelang Folsgeare

Beide bestuursleden kregen een  pen met inscriptie en een geschenkpakket van Vitamine Bo en aangeboden, die vanwege hun afwezigheid op een later moment persoonlijk zijn overhandigd

Schrijf je in om elke week updates te ontvangen.

.