Naar een rookvrije generatie

Naar een rookvrije generatie, zo staat te lezen op twee bordjes bij de speeltuin achter het dorpshuis. In onze gemeente zijn deze borden op meerdere speeltuinen te vinden. Dorpsbelang gaat er vanuit dat niemand het in zijn hoofd haalt om in het bijzijn van spelende kinderen te gaan roken, maar vond het toch goed om twee borden in het zicht te plaatsen bij de speeltuin, als een positief signaal. Met dank aan Mario Grims en Jacob Heeringa voor het degelijk en “hufterproof” ophangen van de bordjes.

Oplettende dorpsgenoten zullen misschien gezien hebben dat het oude rookhokje bij het dorpshuis is afgebroken. Het hokje was al in slechte staat. Er lag veel rommel in. Hierdoor was het beslist geen visitekaartje voor het dorpshuis en het dorp. Speelt ook mee dat per 1 juli wettelijk geen rokersruimten meer toegestaan zijn.

Schrijf je in om elke week updates te ontvangen.

.