Koninklijke onderscheiding voor Bertus  Walsma

Tijdens de raadsvergadering  van donderdag  10 november reikte burgemeester Jannewietske de Vries  een koninklijke onderscheiding uit aan onze dorpsgenoot Bertus Walsma. Bertus was  ruim 17 jaar gemeenteraadslid, eerst in Wymbritseradiel en na de fusie in Súdwest-Fryslân  voor Gemeentebelangen-Totaal Lokaal.

Bertus is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De aanleiding tot het besluit om te stoppen als raadslid zijn diverse politieke ontwikkelingen geweest die niet bevorderlijk waren voor zijn  motivatie en plezier in de politiek. Als fractieondersteuner en bestuurslid blijft Bertus verbonden aan zijn partij.

Vanwege dit bijzondere moment is Bertus namens dorpsbelang Folsgeare in de bloemetjes gezet.

Schrijf je in om elke week updates te ontvangen.

.