Hallo allemaal

Naast het berichtje in het Kontakt over eventueel Bootcamp bij ons in het dorp, wil ik ook graag deze activiteiten onder jullie aandacht brengen.

Al gedurende langere tijd geef ik op maandag morgen Aerobic les in het dorpshuis van 09.00 tot 10.00 uur. Naast het sporten geef ik al diverse jaren voedingsadvies. Niet alleen voor mensen die willen afvallen, maar ook voor mensen met MS, fibromyalgie, reuma, astma en chronische ontstekingen.

Ook geef ik in Bolsward “Sportief wandelen” op donderdagmorgen. Wat houdt “Sportief Wandelen” precies in: Het begint met goede warming up en dan is het een klein uurtje wandelen dat langzaam opgebouwd wordt.

Voor inlichtingen kunt u terecht bij Esther Westrik. Tel.: 0515-569891 / 06-28741130

Schrijf je in om elke week updates te ontvangen.

.