Nogmaals stremming Easthimmerwei.

Nadat er dinsdag 23 januari door dorpsbelang vragen zijn gesteld aan o.a. Buko Infrasupport over de aangekondigde stremming van de Easthimmerwei, zijn er op woensdag 24 januari brieven bezorgd bij aanwonenden en heeft dorpsbelang ook enige informatie mogen ontvangen. Het blijkt dat er niet alleen sprake is van een verkeersstremming van de Easthimmerwei. Van 12-02 t/m 21-02-2024 zal een deel van de Rige ook afgesloten zijn voor doorgaand verkeer.

Technicus heeft, vanwege ander werk dat uit is gelopen, het werk doorgeschoven naar Kruijer Infra. Voor vragen over de werkzaamheden kunt u bellen met Harm Jan Kruijer, 0629021307 en niet het nummer dat in de brief staat vermeld.

Zoals uit onderstaand kaartje kan worden opgemaakt, krijgen ook de Folsgeasterleane en Ekersein te maken met de werkzaamheden.

Over deze werkzaamheden is vooraf niets met dorpsbelang gecommuniceerd, vandaar dat wij u ook niet eerder konden informeren.

Tijdens de werkzaamheden kan bestemmingsverkeer gebruik blijven maken van de weg. Dit geldt ook voor hulpdiensten.

Let op, in deze brief die in het dorp bij omwonenden is bezorgd, staat een verkeerde startdatum.

Schrijf je in om elke week updates te ontvangen.

.