Graspaden Landschapspark

Dinsdagmiddag 11 juni zijn de te maaien graspaden in het Landschapspark uitgezet met piketpaaltjes. Volgende week gaat het bedrijf Idverde ( dat ook de bomen en struiken heeft geplant) hier mee aan de slag. Daarna kan vanaf Abma’s Pleats een klein rondje door het gebied worden gewandeld ( naar Carpe Diem), maar ook een groter rondje ( richting Strûpenkeal) wordt meteen ingemaaid.

Door de gemeente zijn inmiddels klaphekjes geplaatst, opdat het niet nodig zal zijn om over hekken te klimmen. De eerste tijd is het raadzaam om laarzen aan te trekken op de wandeling. Door de overvloedige regen van de afgelopen dagen is het hier en daar erg nat.

Houd het nieuws en de website goed in de gaten om te weten wanneer er eindelijk gewandeld kan worden in het Landschapspark.

Op de foto’s van Wytske Heida is te zien hoe dit uitzetten in zijn werk ging.

Schrijf je in om elke week updates te ontvangen.

.