Himmeldei Folsgeare

Vrijdagmiddag 13 maart, rond 16.00 uur, verzamelden zich 15 kinderen en een aantal volwassenen bij dorpshuis Yn’e Lijte. Voorzien van grijpers, plastic zakken en handschoenen gingen ze in groepjes het dorp in om rondzwervende rommel op te rapen. Er ging zelfs een groepje naar het viaduct, waar door de recente stormen veel rommel naar toe was gewaaid. Na een uurtje was het dorp weer helemaal netjes opgeruimd. Laten we het met elkaar zo houden!

Allemaal heel erg bedankt voor jullie inzet

Dorpsbelang Folsgeare.

Klaar voor de start
In actie!!
Er is minutieus rommel gezocht en opgeruimd.
Deze dames hebben ook heel erg hun best gedaan.
Na afloop was er als dank een pakje drinken en een pakje chips. Daarnaast kregen de kinderen nog een kleine blijvende attentie.

Schrijf je in om elke week updates te ontvangen.

.