Oosthem, verkeersafsluiting deel Nessenwei, 29-06 t/m 17-07 2020

Vanaf maandag 29 juni tot en met vrijdag 17 juli 2020 is een deel van de rijbaan Nessenwei, vanaf het dorp Oosthem tot en met de kruising met de rijbaan Easthimmerwei, bij Oosthem afgesloten voor het doorgaand verkeer.

Om welke werkzaamheden gaat het?

Aan de rijbaan Nessenwei, vanaf het dorp Oosthem tot en met de kruising met de rijbaan Easthimmerwei, vinden asfaltwerkzaamheden plaats.

Zijn er verkeersmaatregelen?

De omleidingsroute wordt op gele borden aangegeven. Verder worden er vooraankondigingsborden geplaatst.

De werkzaamheden zijn weergevoelig, daarom kan het werk eerder dan wel later gereed zijn. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt.

Heeft u vragen?

De werkzaamheden worden in opdracht van gemeente Súdwest-Fryslân uitgevoerd door Schagen Infra BV te Hasselt. Heeft u vragen over het werk of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met de uitvoerder van het werk de heer Dennis Eefting van Schagen Infra BV via het telefoonnummer 06–10132624. Ook kunt u voor vragen of voor meer informatie bellen met de heer Sjirk Fluitman of met de heer Jan Andries de Vries van gemeente Súdwest-Fryslân via het gemeenteloket 14 0515

.

Schrijf je in om elke week updates te ontvangen.

.