Dodenherdenking bij De Hoanne in beeld

De afgelopen dagen was er veel aandacht voor wat er gebeurde in de Tweede Wereldoorlog in Nederland. Deze oorlog ging ook niet ongemerkt aan Folsgeare voorbij. Op onze dorpscanon is te lezen wat zich in het dorp en nabije omgeving heeft afgespeeld. Vast niet een compleet verhaal. Mocht u aanvullingen of nieuwe informatie hebben die u wilt delen, neemt u dan contact op via dorpsbelangfolsgeare@gmail.com Het venster over de oorlog in Folsgeare kan daarmee nog completer worden gemaakt.

https://www.dorpscanon.nl/lemma/folsgare-1940-1945-54

Klik op bovenstaande link en daarna op Folsgare 1940-1945. Indien het niet lukt met bovenstaande link de website te openen, dan kunt u deze ook kopiƫren en plakken.

Schrijf je in om elke week updates te ontvangen.

.