Het JOP in een nieuw jasje

Het JOP was een tijdje uit het straatbeeld “verdwenen”. Dat was u vast niet ontgaan.

Reden hiervan was dat het bouwsel hoognodig aan onderhoud toe was. Gemeente Súdwest_Fryslân heeft er voor gezorgd dat er een gloednieuwe mooie groene poedercoadlaag op gespoten is. Afgelopen week is het JOP terug geplaatst. Het staat er nu weer pico-bello bij.

Bovendien is door de gemeente het oude bankje vervangen. Er komt t.z.t. ook nog een nieuwe prullenbak in de plaats van de grote container die er nu staat. Deze bak is in bestelling en zal na levering z.s.m. worden geplaatst.

Vandaag, vrijdag 1 maart, hebben Mario Grims en Hans Nieuwenhuijsen het prachtige informatiebord opnieuw bevestigd op de binnenwand van het JOP. Voorbijgangers kunnen weer genieten van een kleine pauze tijdens hun reis en ondertussen iets te weten komen over ons mooie dorp. Uiteraard kan ook de jeugd, voor wie het JOP destijds gekomen is, weer droog en uit de wind met elkaar een praatje maken en nieuwtjes uitwisselen.

Schrijf je in om elke week updates te ontvangen.

.