Oosthem, verkeersafsluiting spoorwegovergang De Cingel, 25-06 en 26-06 2019

In de nacht van dinsdag 25 juni op woensdag 26 juni is vanaf 22:30 uur tot 06:00 uur de spoorwegovergang De Cingel bij Oosthem (ligging km 25.428) afgesloten voor al het verkeer. De hulpdiensten kunnen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden aan de spoorwegovergangen niet passeren.

 Om welke werkzaamheden gaat het?

Aan de spoorwegovergang De Cingel vinden onderhoudswerkzaamheden plaats. Tijdens de werkzaamheden kan er enige geluidshinder veroorzaakt worden door de aanwezige machines

.Er worden vooraankondigingsborden geplaatst. Verder worden de direct aanwonenden door middel van een brief van Prorail geïnformeerd over de geplande werkzaamheden.

 Heeft u vragen?

De werkzaamheden worden in opdracht van Prorail te Zwolle uitgevoerd door Strukton Rail Nederland bv te Nijmegen. Heeft u vragen over het werk of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met de contactpersoon van het werk dhr. Harm Wiessenberg van Strukton Rail Nederland bv via het tel.nr. 06-11308223. Ook kunt u voor vragen of voor meer informatie bellen met dhr. Ate Dijkstra van gemeente Súdwest-Fryslân via het gemeenteloket 14 0515.

Schrijf je in om elke week updates te ontvangen.

.