Crowdfundactie nieuwe vlag

Recentelijk hebben we een prachtige nieuwe vlaggenmast gekregen. De oude vlaggenmast was helemaal aangetast en het was niet meer verantwoord om deze nog langer te gebruiken. Maar we hebben een nieuwe en deze is met een fantastische hijsactie in de kerktoren geplaatst.

Maar nu blijkt dat ook onze Nederlandse vlag helemaal “op” is. Hij is compleet gaar en versleten.

Toch wil Dorpsbelang graag blijven vlaggen op de feestdagen. Daarom richten wij ons tot u, onze dorpsgenoten. Graag zou Dorpsbelang via deze crowdfundactie, samen met u, een nieuwe vlag aanschaffen. En vanuit de gedachte van “vele kleine bijdrages maken een prachtige nieuwe vlag voor ons dorp” , zouden wij u dan ook willen vragen om gezamenlijk, via vele (kleine) bijdrages een nieuwe vlag te kunnen realiseren.

Als u zich in deze gedachte kunt vinden, dan zouden wij u willen vragen om uw bijdrage voor het aanschaffen van de nieuwe vlag over te maken op rekeningnummer NL11RABO 0359521142 ten name van Dorpsbelang Folsgare o.v.v. Nieuwe Vlag.

Dank alvast voor uw bijdrage, hoe groot en hoe klein dan ook, deze wordt zeer gewaardeerd.

Namens Dorpsbelang Folsgeare.

De nieuwe vlaggenmast met de vlag van het dorpshuis op 5 mei.

Schrijf je in om elke week updates te ontvangen.

.