Beste dorpsgenoten.

Vanuit het dorp kwam kortgeleden de vraag of ik als personal trainer /bewegingscoach bij voldoende animo  training zou willen geven in de vorm van een “Boot Camp” training of iets dergelijks, maar ook andere vormen van training zoals bijvoorbeeld een Circuit Training.

Individueel of in groepsverband voedingsadvies is ook mogelijk samen met het sporten. Het lijkt me een mooie uitdaging om in eigen dorp zoiets met elkaar te gaan doen !!

Een Boot Camp of Circuit Training geef ik bij voorkeur buiten en kan eigenlijk vrijwel het hele jaar door. Een beetje afzien hoort namelijk bij zo’n uurtje trainen. In overleg kunnen we voor een avond of zaterdagochtend (na 10.30 uur) kiezen.

Mocht je zin hebben om mee te doen geef je dan op via de mail (estherlandman@home.nl. Kunnen we ergens in september beginnen. Mocht je inhoudelijk meer willen weten mag je me ook bellen op 06 – 28741130.

Met sportieve groeten.

Esther Westrik Ekers Ein 13 – Folsgare.

Schrijf je in om elke week updates te ontvangen.

.